Nieuws

2021

10 november 2021: De podcast “De Stem van Stef” is nu te beluisteren.

De podcast “De Stem van Stef”, waar Mike de muziek voor heeft geschreven, is nu te beluisteren op NPO Radio 1. De podcast is geregisseerd door Bregt van Deursen.

Klik hier om de podcast te beluisteren.

13 september 2021: Mike is begonnen aan zijn masterstuddie aan the Royal College of Music in Londen.

Mike volgt een masterstudie aan the Royal College of Music om zich meer te verdiepen in het componeren voor film en media. Tijdens zijn studie richt hij zich, naast filmcompositie en muziektheorie, onder meer ook op onderzoek en lesgeven. Mike heeft een RCM Scholarship gekregen om deze studie te kunnen volgen. Hij krijgt daarbij ook financiële steun dankzij de beurzen van het VSBfonds, Hendrik Mullerfonds, en de Fundatie van Renswoude.

20 mei 2021: Mike Meurs wint Buma Award.

Mike’s score voor “Margin of Terror” heeft de Buma Music in Media Award in de categorie “Short Film” gewonnen!

29 april 2021: Mike Meurs is genomineerd voor de Buma Music in Media Awards 2021.

Mike’s score voor “Margin of Terror” is genomineerd voor de Buma Music in Media Awards 2021 in de categorie “Short Film”. De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 mei 2021.

2020

21 december 2020: Vandaag is bekend geworden dat Mike een RCM Scholarship van het Royal College of Music in Londen heeft gewonnen. Vanaf september 2021 gaat Mike zijn Master of Music studie volgen aan het Royal College of Music.

4 september 2020: Vandaag is de nieuwe escape room ‘De Verloren Soon’ geopend.

Deze escape room is onderdeel van www.escaperoom-denbosch.nl en www.doenederland.nl.De achtergrondmuziek van deze escape room is bestaat uit jaren 50/60 stijlkopieën en de muziek is geheel gecomponeerd en geproduceerd door Mike Meurs. Ben jij klaar om het mysterie van de Verloren Soon op te lossen? Reserveer nu deze escape room via www.escaperoom-denbosch.nl.

De achtergrondmuziek van deze escape room is bestaat uit jaren 50/60 stijlkopieën en de muziek is geheel gecomponeerd en geproduceerd door Mike Meurs. Ben jij klaar om het mysterie van de Verloren Soon op te lossen? Reserveer nu deze escape room via www.escaperoom-denbosch.nl.

1 augustus 2020: Mike Meurs is genomineerd bij het Feel the Reel International Film Festival.

Mike’s score voor “Margin of Terror” is bij het Feel the Reel International Film Festival genomineerd in de categorie “Best Original Score”.

26 juli 2020: Mike Meurs is genomineerd voor de Crystal Pine Awards van het International Sound & Film Music Festival (ISFMF).

Mike’s score voor de korte animatie “Margin of Terror” is geselecteerd voor de Crystal Pine Awards van het International Sound & Film Music Festival (ISFMF) in de categorie “Short Films”.

13 april 2020: Mike Meurs is genomineerd voor de halve finale van het Film Music Contest (FMC).

Mike’s score voor de korte animatie “Margin of Terror” is geselecteerd voor de halve finale van het Film Music Contest (FMC) in de categorie “Originele muziek voor Film, TV, Advertenties en Video Games”.

Klik hier voor de lijst met genomineerden.