De Verloren Soon

De Verloren Soon

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafé. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Ooit was het café van vader, moeder en zoon Bosch.

De trotse vader doopte het pand ‘Café de Soon’. Het leek een gelukkig gezin, tot moeder verdween. Er werd gefluisterd dat ze van haar man weg wilde, maar dit is nooit bevestigd.

Echt raar werd het toen ook de zoon op een dag verdween. Als laatste bleef vader, Henricus Bosch, over. Het leek erop dat deze man de rest van zijn dagen zou slijten als eigenaar en barman van het café dat hij her-titelde tot ‘Café De Verloren Soon’.

Toen de vaste gasten op een zaterdagochtend de Karrenstraat inliepen voor het eerste bakje koffie van de dag, zagen ze tot hun grote schrik dat het café was verlaten.

Houten planken voor de ramen, een groot kettingslot op de deur… Het leek erop dat vader, het laatste familielid Bosch, ook was verdwenen.

Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch! Reserveer deze escape room hier: www.escaperoom-denbosch.nl

Soundtrack:

Koop op iTunes: BUY NOW